PRIJZEN en WERKWIJZE Paardenfotografie


Op deze pagina vindt u enkele standaardpakketten die ik aanbied voor paardenportretfotografie.

Elke pakket houdt de tijd in die nodig is om de foto's te maken, het aantal professioneel afgewerkte digitale bestanden van de gekozen formule, en de tijd die daaraan besteed wordt.  De bestanden ontvangt u in hoge resolutie met particulier gebruiksrecht, en diezelfde bestanden in lagere resolutie, geoptimaliseerd om te delen op uw eigen sociale media. 

 

De genomen foto's zet ik na de fotoshoot op een externe link die ik u via e-mail bezorg,  zo kan u rustig de tijd nemen om de  mooiste beelden uit te kiezen.

Pas nadat u uw keuze heeft gemaakt worden de foto's bewerkt.  Hou rekening met een maximum levertermijn van 3 weken.  Indien het langer zou duren dan laat ik u dat zo snel mogelijk weten.

 

Indien u de digitale bestanden zelf wenst laten af te drukken bij de gekende populaire fotoprint-services kunnen de kleuren minder mooi overkomen, daar kan ik als fotograaf niet voor verantwoordelijk gesteld worden.

Wenst u mooie prints, dan bestelt u ze best bij mij, zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afdruk waar u jaren plezier aan beleeft.

 

Heeft u andere verzoeken die u hieronder niet kan terugvinden,  stuur me een berichtje via een van de onderstaande knoppen en dan bekijk ik of ik u kan verder helpen.

 

Verplaatsingskosten worden aangerekend vanaf 10 km van mijn thuisadres in Duffel, maar kunnen afhankelijk van de opdracht wegvallen.

 

 

 

 PAKKET 1 : € 170,00

 

Fotoshoot van maximum 1 uur  voor 1 paard en  1 eigenaar.

 

U ontvangt 4 digitale bestanden en 1  foto  afdruk van 13x18 cm. 

 

 

PAKKET 2 : € 230,00

 

Fotoshoot  voor 1 paard en 1 eigenaar.

 

U ontvangt 6 digitale bestanden en 1 foto afdruk van 20x30 cm. 

 

 

 

PAKKET 3: € 310,00

 

Fotoshoot  voor 1 paard en 1 eigenaar.

 

U ontvangt 10 digitale bestanden, 1 wanddecoratie in Forex van 30x45cm en een stoefboekje met 6 van de 10 gekozen beelden en een app met alle gekozen foto's.

 

 

 

 Werkwijze Paardenfotografie

Om paarden te fotograferen, kom ik steeds ter plaatse.  Liefst in een mooie groene omgeving, of op een buitenlocatie in de buurt van de stal. 

Uiteraard, kan u het paard ook naar een andere locatie brengen waar u graag de fotoshoot zou willen laten plaatsvinden.

 

 

Paarden worden steeds met een touw  of teugels aan hun kopstuk of halster vastgehouden, tenzij het paard op een veilige omheinde plek staat, kan het eventueel ook zonder. 

Ieders veiligheid dient gegarandeerd te zijn, zowel die van het paard zelf, als die van de mensen die erbij aanwezig zijn.

 

Zorg ervoor dat je paard gepoetst aan de fotosessie begint,  en stel hem gerust indien hij nerveus is. 

Er moet steeds een 2e persoon aanwezig zijn, die het paard mee kan vasthouden, en in het oog houden tijdens het nemen van de foto's.

Kleed u zelf ook wat op, trek iets mooi aan, in plaats van uw gebruikelijke paardrij-outfit.

 

 

Heeft u nog vragen?  Wenst u een fotoshoot met uw paard te boeken ?  Aarzel niet om me te contacteren.

Tot binnenkort,