PRIJZEN en WERKWIJZE


Op deze pagina vindt u enkele standaardpakketten die ik aanbied.  De baasjes of leden van het gezin kunnen uiteraard ook mee gefotografeerd worden en zitten mee in de prijs vervat.

De digitale bestanden die u ontvangt na een fotoshoot zijn afdrukbaar tot formaat A4.

Elk gekozen beeld wordt steeds nabewerkt en de afdrukken die ik aanbied worden door een professioneel fotolabo verzorgd.   

Indien u de digitale bestanden zelf wenst laten af te drukken bij de gekende populaire fotoprint services kunnen de kleuren minder mooi overkomen, daar kan ik als fotograaf niet voor verantwoordelijk gesteld worden.

Wenst u mooie prints, dan bestelt u ze best bij mij, zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afdruk waar u jaren plezier aan beleeft.

Heeft u andere verzoeken die u hieronder niet kan terugvinden, of u wenst iets anders, stuur me een berichtje via een van de onderstaande knoppen en dan bekijk ik of ik u kan verder helpen.

Verplaatsingskosten worden aangerekend vanaf 15 km van mijn thuisadres in Duffel, maar kunnen afhankelijk van de opdracht wegvallen.

Per extra begonnen half uur, wordt €30,00 extra aangerekend. 

Ook per extra hond wordt €30,00 extra aangerekend.

 

 

 PAKKET 1 : € 65,00

 

Mini- fotoshoot van maximum 30 minuten voor 1 hond. 

 

U ontvangt 3 digitale bestanden.

 

Deze shoot is vooral geschikt voor pups en oudere honden.

 

 

PAKKET 2 : € 95,00

 

Fotoshoot van maximum 1 uur en voor maximum 2 honden.

 

U ontvangt 4 digitale bestanden en 1  foto  afdruk van 13x18 cm. en een app met alle gekozen foto's.

 

 

 

PAKKET 3 : € 120,00

 

Fotoshoot van 1u  tot maximum 1u30 en voor maximum 2 honden.

 

U ontvangt 6 digitale bestanden en 1 foto afdruk van 20x30 cm. en een app met alle gekozen foto's.

 

 

 

PAKKET 4 : € 155,00

 

Fotoshoot van 1u tot maximum 1u30 en voor maximum 2 honden.

 

U ontvangt 8 digitale bestanden, 1 afdruk van 20x30 cm en een stoefboekje met 6 van de 9 gekozen beelden, en een app met alle gekozen foto's

 

 

 

PAKKET 5 : € 195,00

 

Fotoshoot van 1u tot maximum 1u30 en voor maximum 2 honden.

 

U ontvangt 10 digitale bestanden, 1 wanddecoratie in Forex van 30x45cm en een stoefboekje met 6 van de 11 gekozen beelden en een app met alle gekozen foto's.

 

 

 

 Werkwijze

Ik ben fotograaf aan huis,  ik beschik niet over een fotostudio, maar heb wel al het materiaal om er bij u thuis een op te    stellen.  Het voordeel hiervan is dat de hond in zijn eigen vertrouwde omgeving is en sneller op zijn gemak zal zijn, wat    dus mooiere foto's oplevert dan wanneer de hond niet helemaal ontspannen is.  Enige vereiste is dat u voldoende            plaats heeft om het materiaal op te stellen (minstens 3 x 3m voor 1 model).  Deze manier van fotograferen is vaak            geschikt voor oudere honden.

 

Op een mooie buitenlocatie (bij u of bij mij in de buurt, of ergens tussenbeide) fotograferen levert vaak ook heel                spontane beelden op, en heeft als voordeel dat er meer kan gevarieerd worden wat achtergrond betreft.

 

Bij het fotograferen  wordt de hond steeds centraal gesteld, hij dient eerst gerustgesteld te zijn vooraleer we aan de                      fotosessie beginnen,  en daar neem ik uitgebreid de tijd voor, indien de hond er niet klaar voor is, spreken we later een

nieuwe datum af en proberen we het nog eens!  Zijn veiligheid en comfort  staan bij mij op de eerste plaats!

Kan je hond niet los, dan houden we hem aan de lijn, en die wordt dan achteraf netjes weggewerkt.

 

Zorg ervoor dat je hond niet uitgeput aan de fotosessie begint,  ga dus niet eerst naar de hondenschool of doe er vooraf ook geen grote wandelingen mee.  Een fotoshoot is voor een hond ook best vermoeiend en als hij al moe is,  lukt het vaak niet om hem onder appel te zetten.

Breng ook zijn favoriete speeltje of snoepje mee om hem te belonen en tussendoor even te ontspannen.

 

De genomen foto's zet ik na de fotoshoot op deze website, op de fotogalerij, zo kan u rustig de tijd nemen om de              mooiste beelden uit te kiezen.

Pas nadat u uw keuze heeft gemaakt worden de foto's bewerkt.  Hou rekening met een maximum levertermijn van 3 weken.  Indien het langer zou duren dan laat ik u dat zo snel mogelijk weten.