PRIJZEN

Hieronder vindt u enkele basistarieven als richtlijn, die kunnen na bespreking  aangepast en uitgebreid worden, afhankelijk van uw wensen. De prijzen voor een fotoshoot  houden enkel de fotosessie in (tenzij anders vermeld), er zijn  geen digitale bestanden of fotoproducten inbegrepen.  U betaalt voor de tijd, kennis en ervaring van de fotograaf.  Een eerste selectie wordt door mezelf gemaakt en voor u in de online fotogalerij klaargezet, waarna u een keuze kan maken uit de beelden die dan verder afgewerkt en professioneel afgedrukt worden. 

Pakket 1 : €95,00

Fotosessie van 1 model van ongeveer 1 uur  voor een shoot zonder studio-achtergrond en natuurlijk licht.

Per extra model : €30,00 en per extra uur: €40,00

1 afdruk in formaat 13x18cm inbegrepen, dit gekozen beeld ontvangt u ook digitaal in klein formaat met watermerk om te delen op sociale media. 

Pakket 2 : €120,00

Fotosessie van 1 model  van ongeveer 1uur voor een shoot met studio-achtergrond en studioflitsers.

Per extra model: €30,00 en per extra uur: €40,00.

1 afdruk in formaat 13x18 cm inbegrepen, dit gekozen beeld ontvangt u ook digitaal in klein formaat met watermerk om te delen op sociale media.

Pakket 3 : €150,00

Fotosessie van 2 modellen van ongeveer 1 uur.   Hier kunnen we zowel met als zonder studio-achtergrond fotograferen.   Indien u een combinatie wenst van beide,  wordt er €20,00 extra aangerekend.

Per extra model: €30,00 en per extra uur: €40,00.

1 afdruk in formaat 13x18 cm en een 'stoefboekje' met 6 foto's inbegrepen. De gekozen beelden ontvangt u ook digitaal in klein formaat met watermerk om te delen op sociale media.


Indien er met een studio-achtergrond en studioflitsers gewerkt wordt, dient u rekening te houden dat er voldoende plaats nodig is (minstens 3m op 2m voor 1 model).  Een prijslijst met afgewerkte fotoproducten wordt u toegestuurd van zodra de foto's in de fotogalerij worden geplaatst, zodat u rustig de tijd heeft om een keuze te maken.

Bij het fotograferen van honden, wordt de hond steeds centraal gesteld, hij dient eerst gerustgesteld te zijn vooraleer we aan de fotosessie beginnen,  en daar neem ik uitgebreid de tijd voor, indien de hond er niet klaar voor is, spreken we later een nieuwe datum af en proberen we het nog eens! 

Heeft u andere verwachtingen en wil u toch nog iets anders,  contacteer me vrijblijvend voor meer informatie: