Op deze pagina kan u een beoordeling over mijn werk achterlaten.  Dit kan nieuwe klanten helpen om ervoor te kiezen om met mij samen te werken.  En voor mij is het een leuke manier om te weten te komen wat u van mijn werk en werkwijze vindt.  Alvast bedankt.


Commentaren: 5
 • #5

  Suzie en Patrick Engelen (Bouvierkennel van d'Engelsehutte in Geel) (zaterdag, 13 augustus 2022 17:13)

  Wat Inge met haar toestel en haar knowhow van bewerkingsprogramma's doet tart de verbeelding. Zij neemt prachtige foto's en tovert die dan om in fantastische composities. Als je die onder ogen krijgt wordt je zelfs emotioneel. Wij hadden het geluk om onze pups van onze Vlaamse koehonden/Bouviers des Flandres te laten vereeuwigen in enkele schitterende foto's. Zij weet perfect hoe ze dieren moet attenderen om die op de meest mooie manier op de gevoelige plaat vast te leggen.

 • #4

  Nadia (maandag, 30 september 2019 19:43)

  Hele mooie professionele foto's. Neemt haar tijd voor haar model in de juiste positie te brengen. Zoekt mooie locatie. Actiefoto is echt super.

 • #3

  Marlies De Gregorio (woensdag, 01 mei 2019 11:38)

  Mooie, leuke foto's van mijn 2 communicanten!

 • #2

  Eline Peeters (vrijdag, 15 maart 2019 11:16)

  Ik vind uw foto's buitengewoon prachtig.Ik heb je bezig gezien in de Nekkerhal.
  Spijtig dat mijn hond enige maanden geleden gestorven is want nu heb ik spijt dat ik U niet eerder ontmoet heb want dan had ik een herinnering aan onze Max. Binnen enige tijd komt er zeer zeker een nieuwe hond en dan mag je me zeker verwachten.
  Sympathieke groetjes
  Eline

 • #1

  misterygirlA456 (vrijdag, 29 december 2017 17:33)

  een hele mooie website echt waar ik kan er niets slechts over zeggen gr.

Bericht: Wij hebben bij fotograaf aan huis van Inge Verbiest.
Foto's laten trekken door Inge Verbiest van onze Franse buldog .
Ze waren zo mooi ik kan u aanraden om je hond te laten fotograferen door Inge.
Wij zijn er zeer content van en een heel  goede service

> Bericht: Mooie professionele foto's gemaakt met veel rust en geduld.
> Duidelijke en correcte info bij levering/bezorging van de foto's.
> Niet twijfelen zou ik zeggen : EEN TOPPERTJE AAN HET WERK !!!

Inge had mij gevraagt of Delta model wou staan voor haar. Daar kon ik geen nee op zeggen. Tijdens de fotoshoot hebben we...

Geplaatst door Jessica Huybens op Dinsdag 1 december 2020

Mooie fotoshoot gehad met mijn Duitse staande korthaar Jaeger die ik via Facebook heb gewonnen. Prachtig resultaat

Geplaatst door Debbie van Dijk op Zondag 6 december 2020