PRIJZEN en Werkwijze Kattenfotografie

Op deze pagina vindt u enkele standaardpakketten die ik aanbied, de baasjes of leden van hetzelfde gezin kunnen uiteraard ook mee gefotografeerd worden en zitten mee in de prijzen vervat.

 

Elk pakket houdt de tijd in die nodig is om de foto's te maken, het aantal professioneel afgewerkte digitale bestanden van de gekozen formule , en de tijd die daaraan besteed wordt. De gekozen bestanden ontvangt u in hoge resolutie met particulier gebruiksrecht, en diezelfde bestanden in een lagere resolutie, geoptimaliseerd om te delen op uw eigen sociale media.

 

De genomen foto's zet ik na de fotoshoot op een externe link die ik u via e-mail bezorg,  zo kan u rustig de tijd nemen om de  mooiste beelden uit te kiezen.

Pas nadat u uw keuze heeft gemaakt worden de foto's bewerkt.  Hou rekening met een maximum levertermijn van 3 weken.  Indien het langer zou duren dan laat ik u dat zo snel mogelijk weten.

De digitale bestanden die u ontvangt na een fotoshoot zijn afdrukbaar tot formaat A4.

Elk gekozen beeld wordt steeds nabewerkt en de afdrukken die ik aanbied worden door een professioneel fotolabo verzorgd.   

 

Indien u de digitale bestanden zelf wenst laten af te drukken bij de gekende populaire fotoprint services kunnen de kleuren minder mooi overkomen, daar kan ik als fotograaf niet voor verantwoordelijk gesteld worden.

Wenst u mooie prints, dan bestelt u ze best bij mij, zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle afdruk waar u jaren plezier aan beleeft.

 

Heeft u andere verzoeken die u hieronder niet kan terugvinden,  stuur me  dan een berichtje via een van de onderstaande knoppen en dan bekijk ik of ik u kan verder helpen.

Voor kwekers of mensen met een nestje vraagt u best een offerte aan.

 

Verplaatsingskosten worden aangerekend vanaf 10 km van mijn thuisadres in Duffel, maar kunnen afhankelijk van de opdracht wegvallen.

 

Ook per extra kat wordt €35,00 extra aangerekend.

 


PAKKET 1 : € 130,00

 

 

Fotoshoot voor 1 kat.

 

U ontvangt 3 digitale bestanden.

PAKKET 2 : € 180

 

 

Fotoshoot voor 1 kat.

 

U ontvangt 5 digitale bestanden.

PRIJS OP AANVRAAG 

 

 

Voor het fotograferen van een nestje 
WERKWIJZE Kattenfotografie

 

Elke katteneigenaar weet dat een kat niet zomaar doet wat je van hem of haar zou verwachten,  en is het de kat die meestal bepaalt wat er wel of niet gebeurt.  Om katten te fotograferen is dus heel veel geduld nodig...

 

 

Ik kom hiervoor naar u thuis, op de vertrouwde plek van de kat, indien er voldoende natuurlijk licht in uw woning is, kan ik de foto's zo nemen, indien niet, dan breng ik mijn studiomateriaal mee om bij u thuis te installeren.  Ook dat is een uitdaging op zich,  want de kat zal alles eerst willen bestuderen en vertrouwt het misschien niet helemaal. 

Het is dus heel moeilijk om de fotoshoot te sturen, maar vaak kan een speeltje wel helpen.  

 

Indien u een kat heeft die het gewoon is om buiten te komen,  en die wat commando's kent dan kan de fotoshoot ook buiten in de tuin, of op een mooie locatie genomen worden.

 

Heeft u een kat die aan een leibandje buitenkomt,  dan kan er zelfs afgesproken worden op een mooie locatie in een park of bos, om zo wat leuke foto's in de natuur te maken.  Daarvan kan u enkele voorbeelden terugvinden op de pagina met kattenfoto's.

 

Heeft u nog vragen?  Wenst u een fotoshoot voor uw kat te boeken ?  Contacteer me via onderstaande knoppen.

Tot binnenkort,